Congres 'Durf te leren'
Wim Veen geeft in zijn inleiding zicht op de richting waarin onderwijs zich in de komende tijd zal ontwikkelen en welke consequenties dat heeft voor de stakeholders, zoals docenten, ouders, uitgevers en andere toeleveranciers.
Wim Veen, Hoogleraar educatie en technologie aan de TU Delft, Sectie Systeemkunde van de Faculteit Techniek, Bestuur en Management. Wim Veen ontwikkelt met een interdisciplinair team van medewerkers onorthodoxe leerconcepten en leeromgevingen voor de publieke en private sector. “Leren en opleiden in organisaties ontwikkelt zich van individuele en cursorische trainingen naar nieuwe online omgevingen. Leren op de werkplek wordt informeel, zelfsturend en direct gekoppeld aan het dagelijks werk. Ook onderwijsinstellingen zien hun studenten veranderen. Het ontwerp van activerende vormen van onderwijs, gericht op motivatie, talent en passie, betekent dat de vertrouwde werkprocessen en organisatie van een school moeten worden aangepast.”
11/8/2012 11:00:00 AM
View

Mediasite Showcase
Mediasite's the trusted cornerstone of any campus or enterprise video strategy. Our unyielding commitment to all things video helps you transform education, training, communications and online events.
Webcasting Video Content Management Video Delivery Integration Services Mediasite Community
Powered By Mediasite - Enterprise Video Platform
Mediasite
Sonic Foundry